Nieuwsarchief Huidtherapie

Inscannen is zó 2016

Direct in uw EPD een handtekening laten zetten onder het behandelplan of in het directe toegankelijkheid formulier scheelt u veel gedoe.

» lees verder

NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd

Wij zijn sinds november 2016 NEN7510 en ISO27001 zijn gecertificeerd

» lees verder

Exclusieve kortingsactie ZorgMail

Optimaliseer uw communicatie met uw ketenpartners met ZorgMail. In ZorgAdmin zit ZorgMail kosteloos geïntegreerd waardoor u uw rapportages met 1 druk op de knop vanuit ZorgAdmin kunt verzenden via ZorgMail.

» lees verder

Handige check op tevredenheidsmeting

Heeft u al ontdekt hoe u eenvoudig een overzicht kunt genereren waarin u in 1 oogopslag kunt zien welke patiënten al wel en welke nog geen Qualizorg of Mediquest uitnodiging heeft ontvangen van u?

» lees verder

5 tips om een datalek te voorkomen

Je patiëntgegevens die op straat komen te liggen is wellicht één van je grootste nachtmerries. Door het toepassen van hele eenvoudige maatregelen wordt je risico op een datalek al enorm verlaagd.

» lees verder

Informatieveiligheid in de zorg

Patiëntgegevens zijn één van de meest gevoelige informatie die er is. Zo ook uw patiëntgegevens in ZorgAdmin.

» lees verder

Keurmerk Fysiotherapie

Over verzamelen van patientgegevens binnen de fysiotherapie is de laatste jaren veel geschreven, maar er is maar weinig van de grond gekomen. ZorgAdmin heeft hierin altijd een wat afwachtende houding aangenomen voordat er koppelingen werden ingebouwd. Want zou het daadwerkelijk gebruikt gaan worden?

» lees verder

Laseren voorbehouden aan huidtherapeut en arts

Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil laseren een voorbehouden handeling maken onder de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG).

» lees verder

Kom live kennismaken met onze software

Wij organiseren elke donderdagavond en zaterdagochtend kennissessies bij ons in Dordrecht.

» lees verder

Laten we het veilig doen

Als zorgverlener kun je niet alleen naar je softwareleverancier kijken. Zelf dien je ook maatregelen te treffen om onbevoegden buiten de deur te houden. Zo raden wij aan de volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

» lees verder

Op de hoogte via WhatsApp

Een appje van Prosoftware ontvangen? Meld u nu aan voor de Whatsapp verzendlijst en wij kunnen u sneller op de hoogte brengen van het laatste nieuws. App uw beroepsgroep naar 06 58 06 2233

» lees verder